Rechtstreeks Inloggen in Figlo Advisor, zonder dashboard

Standaard is verwijst de inlog op de website naar de toegang van het Dashboard, dat is de manier om in te loggen. Van daaruit kan de klant gesecleteerd worden en geopend in de Figlo Advisor.

Indien u de consument wil laten inloggen kan dit niet via het Dashboard, daar heft de consument geen rechten voor. U heeft dan de link nodig niet rechtstreeks naar de Figlo Advisor verwijst.

https://europe.figlo.com/advisor/

Indien u de consument altijd toegang geeft tot de advisor dan is het aan te raden om deze link in uw mailtemplates aan te passen.