Rechtstreeks Inloggen in Figlo Advisor, zonder Figlo Start

Standaard verwijst de inlog op de website naar Figlo Start, dat is de manier om in te loggen. Van daaruit kan de klant geselecteerd worden en geopend worden in de Figlo Advisor.

Indien u de consument wil laten inloggen kan dit niet via Figlo Start, daar heeft de consument geen rechten voor. U heeft dan de link nodig die rechtstreeks naar de Figlo Advisor verwijst: https://europe.figlo.com/advisor/

Indien u de consument altijd toegang geeft tot de advisor dan is het aan te raden om deze link in uw mailtemplates aan te passen.