Client exporteren in Figlo Dashboard

Nadat u ingelogd bent op de Figlo Dasboard omgeving klikt u op "Clienten".

Vervolgens klikt u op het desbetreffende klantdossier, er verschijnt een aantal opties onder het klantdossier.

Wanneer deze functionaliteit wordt gebruikt, wordt de data gescrubbed (naam en adres worden vervangen voor fictieve gegevens) en versleuteld om de privacy van de cliënt te beschermen. Alle omschrijving- velden zoals personen, maar ook van Analyses, scenario’s, producten, etc. worden daarbij hernoemd.

Klik op Exporteer voor Support en kies de gewenste locatie waar u het bestand wilt opslaan. U kunt eventueel ook het bestandsnaam wijzigen.

Let op dat u het bestand als een fcf opslaat.