Client toevoegen in Figlo Dasboard

Nadat u ingelogd bent op de Figlo Dasboard omgeving klikt u op "Clienten".

Vervolgens klik u + Client toevoegen, er klapt een pulldown menu open met 2 keuzes:

• Client toevoegen
  • Client importeren

Client toevoegen

Klik op het gewenste platform: Figlo Advisor of Figlo Orientatie en maak het nieuwe klantdossier aan in het gekozen platform. Zodra het klantdossier is toegevoegd, kunt u dit klantdossier in alle platformen benaderen en uit werken.

Client importeren

U kunt gebruik maken van deze optie als u een geexportreerd Figlo klantdossier wilt importeren in het Figlo Platform