Volledige Figlo Dashboard instructie

Vanaf de 6.0 release krijgt u na inloggen een nieuw scherm: het Figlo Dashboard. Het nieuwe Figlo Dashboard geeft toegang tot de verschillende adviesomgevingen binnen uw licentie. Het nieuwe inlogscherm en het Figlo Dashboard zijn gebruiksvriendelijker en kunnen via verschillende browsers benaderd worden. Het is daardoor ook mogelijk om in te loggen met een tablet. Houdt u er wel rekening mee dat u voor Figlo Advisor nog steeds moet beschikken over een Silverlight plugin en dat u deze dus alleen kunt benaderen vanuit een browser die deze ondersteunt.

Bij de eerste keer dat u inlogt, krijgt u enkele help opties aangeboden. U krijgt wat uitleg over de verschillende menu-onderdelen, de helpfunctie en de adviseursomgeving. Indien u deze informatie nog niet heeft ingevoerd, is de laatste stap in dit proces, dat u wordt gevraagd de contact informatie en ten minste uw naam in te voeren, voordat de applicatie kan worden gebruikt.

Het menu aan de linkerzijde toont de volgende opties:

Voor meer informatie over Figlo Dashboard, klikt u op onderstaande instructie: