Inregelen logo

U kunt uw logo toevoegen aan uw rapportage en binnen het Figlo Platform. Hieronder vind u een instructie hoe dit te doen.

1. Om overal uw logo optimaal te kunnen tonen, heeft u het logo nodig in drie verschillende formaten, die online beschikbaar moeten zijn.
  2. De formaten zijn: 500x500, 200x200 en 100x100 pixels (of een vergelijkbaar formaat bij andere verhoudingen van uw logo).
  3. U kunt uw logo aanpassen naar de gewenste formaten met willekeurige bewerkingssoftware zoals bijvoorbeeld GIMP (gratis) of Photoshop (betaald). Zorg dat het logo rondom zo min mogelijk wit bevat. Ook kunt u werken met het icoon van het bedrijf.
  4. Wanneer het formaat is aangepast, slaat u de formaten op met herkenbare namen (vb. Logoklein, logoMedium etc.).
  5. Vervolgens moet u ervoor zorgen dat het logo online beschikbaar is. Dit kan via diverse gratis en betaalde services zoals Imageshack of imagehost, of op uw eigen server.
  6. Zodra u de bestanden op een online locatie heeft staan kunt u de url gebruiken om in de Figlo Manager te verwerken met kopiëren (CRTL-c) en plakken (CTRL-v).
  7. De logo’s verwerkt u in de manager door de organisation details open te klikken, uw organisatienaam aan te klikken en te kiezen voor modify. Op het eerste tabblad staan de 3 locaties om de url in te plakken. Bij de verschillende velden staat uitleg over het gewenste formaat. (zie bijgevoegde handleiding)
  8. Het logo staat nu in de Figlo Manager en is zichtbaar in uw rapportages, in MijnKluis en binnen het Platform.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw logo tegen betaling door ons in te laten regelen, als u dit wenst neem dan contact op met de supportafdeling op 010-2646666