Kan ik mijn rapportage in een andere taal opslaan/uitdraaien?

Het is mogelijk om het rapport in een andere taal uit te draaien. U dient hiervoor ingelogd te zijn via deze link.

Selecteert u de klant waarvan u de rapportagetekst wilt veranderen. Kies onderin het scherm voor de optie "selecteer een taal", herkenbaar doormiddel van het vlaggetje. U kunt hier kiezen voor een andere taal.

Bij de keuze voor een andere taal zal de gehele applicatie in de betreffende taal worden getoond. Als u nu gaat rapporteren zal ook het rapport (PFO/PFA) in de betreffende taal zijn. Let op dat niet alle getoonde talen geheel worden ondersteund. Zodra een tekstblok niet is vertaald dan valt de applicatie standaard terug op het Engels.