Kan ik de grootte van het Persoonlijk Financieel Advies rapport (adviesrapport) beperken?

Wanneer u een Persoonlijk Financieel Advies rapport (PFA) uitdraait krijgt u een rapport met heel veel pagina's. Er is mogelijkheid om de inhoud te beperken.

Dat doet u, door in de Do/ Rapporteren tab, het Adviesrapport op te starten en in de wizard op de tab Index die onderdelen uit te vinken die u niet wenst te rapporteren of alle onderdelen in 1x deselecteren en de gewenste onderdelen aan te vinken.

Zodra u bij een rubriek de uitklap button klikt (driehoek icoon), ziet u dat er sub- rubrieken eronder hangen. Deze kunt u desgewenst aan of uit vinken.

Hieronder een schermvoorbeeld uit de Figlo Advisor betreffende de rapportage wizard.