Waar vind ik mijn gegenereerde rapport terug?

U kunt het meest recente (de laatst gegenereerde) rapport terugvinden bij de button voor de bijlages (paperclip symbool) in de traybar (onderin het scherm).                             Op dit bijlage scherm kunt u het rapport weer openen (of handmatig verwijderen).

Zodra u in de toekomst nogmaals een adviesrapport uitdraait dan krijgt u een melding waarin u wordt gewezen op het feit dat het oude rapport automatisch wordt verwijderd.

Alle genereerde rapporten en documenten die u terug ziet in de paperclip functionaliteit, zijn ook voor uw klant te zien als ze een gebruikersaccount van een adviseur hebben ontvangen. Dit zijn alleen de documenten die bij het klantdossier horen.