Kunnen we geldverstrekkers uitschakelen in de Moneyview vergelijking?

Vraag: Mijn advieskantoor werkt met tien hypotheekaanbieders (banken en verzekeraars). Ik maak gebruik van de MoneyView annuïteiten hypotheken vergelijking. Het MoneyView resultaat geeft een overzicht van alle (circa 52) aanbieders. Ik heb behoefte aan een vergelijkend overzicht van alleen mijn aanbieders, die voeg ik dan toe aan mijn dossier. Hoe kan ik dat het beste aanpakken in de Figlo Advisor?

Antwoord: Het is niet mogelijk om aanbieders van producten (banken en verzekaars) die deel uitmaken van de MoneyView vergelijking uit te schakelen. Wat u nodig heeft, een vergelijkend overzicht van alleen de aanbieders waarvoor u kunt bemiddelen, is wel mogelijk. Op de resultaatpagina van MoneyView kunt u alle aanbieders deselecteren om vervolgens de relevante aanbieders weer stuk-voor-stuk aan te vinken. Wanneer u nu op de button Rapportage klikt (beknopt of uitgebreid) heeft u het gewenste overzicht. Door dit document te uploaden, dat kan met behulp van de bijlage functie onderin de traybar, legt u het vast in het dossier.

Hieronder een schermvoorbeeld van de aanbiederselectie in  MoneyView Aequote online.