Ik wil een berekening maken met MoneyView, maar krijg alleen garantieproducten. Hoe kan dat?

Vraag: Ik wil een nieuwe spaarverzekering (met fiscaal voortzetten) berekenen, maar MoneyView geeft alleen maar garantieproducten. Hoe komt dat?

Antwoord:In de spaar of beleggingsverzekering kunt u een uitstapje maken naar MoneyView. In het scherm kunt u bij de productselectie kiezen voor 'Garantie verzekering (standaard)' of 'Belegingsverzekering', zie het schermvoorbeeld hieronder. Op basis van die keuze opent MoneyView automatisch met garantieproducten of beleggingsproducten.