Mijn kantoor werkt met een vast aantal hypotheekaanbieders, hoe kan ik deze aanbieders instellen?

Vraag: In de Advisor worden standaard alle aanbieders van hypotheekproducten getoond. Wij werken echter met een select aantal aanbieders. Hoe kan ik dit instellen/inregelen voor ons advieskantoor?

Antwoord: Via de Figlo Manager kan de beheerder van uw advieskantoor dit instellen. U opent de Figlo Manager door te klikken op de gelijknamige button in de traybar, die u kunt vinden onderin het scherm. Nadat de beheerder is ingelogd, kiest u voor de grijze button (Pijl naar rechts) genaamd Organization explorer, te vinden linksbovenin het scherm. U kiest in het linkerpanel, de button Modify, terwijl uw organisatie is geselecteerd. Nu opent zicht het Organisatie detailscherm. U kiest voor de tab Supplier roles. U kunt de overbodigde aanbieders opzoeken in de lijst. Wanneer u er één heeft geselecteerd kiest u voor de button Replace. Rechts op het scherm kunt u de nu de vink bij de Mortgage role uitvinken. Sla deze wijziging op. Ten teken van een wijziging, ten opzichte van de standaard Figlo definitie, heeft de bewuste aanbieder regel een zwarte letterkleur gekregen. Slaat u de wijzigingen op met de button OK. De wijziging is nu realtime doorgevoerd. Bij de eerstvolgende keer dat de gebruikers inloggen, zal de nieuwe hypotheekaanbieder lijst van kracht zijn.

Hieronder enkele schermvoorbeelden van de Figlo Manager .