Waar kan ik de jaarlijkse detail informatie van de BV vinden?

Vanuit het budget overzicht kunt u het laatste tabblad BV openen.
U kunt het budget overzicht openen door op de grafiek resterend budget te klikken, u opent dan het cijfermatig overzicht.
Bovenin ziet u de tabbladen mbt inkomstenbelasting, hypotheek e.d. en het laatste tabblad is BV.
U kunt het schuifje van de detailniveau helemaal naar rechts schuiven om alle details te kunnen zien.
Middels het telraam "meerdere jaren" onderin kunt u de gegevens ook naar excel exporteren (csv bestand).
Tevens kunt u gebruik maken van Figlo Pagina's (in de Do of Rapporteren) om deze output te genereren.
Zie onderstaande printscreen van Figlo Pagina's waar u deze pagina kunt vinden. Klik in de categorie op " Onderneming".