Afbeeldingen via Online zoeken (Google/ Flickr) uploaden werkt momenteel niet

U  kunt de volgende workaround hanteren om een afbeelding te importeren in de desbetreffende kaart:

• Open een nieuw tabblad in uw Internetbrowser en ga naar de volgende website: www.google.nl

• Voer uw zoekopdracht ( logo + naam van de zoekopdracht) in het zoekveld van Google

• Klik vervolgens op afbeeldingen

• Klik op de gewenste afbeelding. Let op, deze mag niet groter zijn dan 500kb. Wij raden een formaat van 100 x 100 pixels aan voor het beste resultaat

Controleer de pixels en klik vervolgens op " Afbeelding bekijken"

Kopieer de URL van de afbeelding

Plak de url in het veld " Directe link" in de Afbeeldingen Galerij in tabblad " Directe link" en klik vervolgens op zoeken. De afbeelding ziet u direct in het scherm staan van de Afbeeldingen Galerij

• Klik op de afbeelding die u in het witte veld ziet verschijnen. De afbeelding verschijnt nu ook in het grijze vlak

• Klik op deze afbeelding en vevolgens " Plaats Plaatje"

De afbeelding verschijnt in de desbetreffende kaart waar u de afbeelding heeft geupload