Knop verzenden aanvraag niet zichtbaar

Indien u de verzendknop niet ziet dan heeft u mogelijk geen hypotheekconstructie ingevoerd of een maatschappij gekozen die niet bij HDN is aangesloten. Hiervoor keert u terug naar de NEED fase, u opent de hypotheekkaart. In de 3e stap dient u de leningdelen toe te voegen en de maatschappij (geldverstrekker) te kiezen. Als u deze leningdelen of geldverstrekker niet heeft toegevoegd dan is een HDN aanvraag niet te verzenden. Het systeem weet eenvoudig niet waar deze naar moet worden verzonden.