Exporteren HDN certificaat

Om uw certificaat toe te sturen dient u het certificaat allereerst te exporteren:

Kies voor bestand, en vervolgens verschijnen er 3 opties:

1. Exporteer certificaat
  2. Importeer certificaat
  3. Afsluiten

U kiest exporteer certificaat

U dient vervolgens een wachtwoord te bedenken en dit 2 x in te voeren. Dit wachtwoord hebben wij nodig voor de import en is hoofdlettergevoelig.

Het bestand wat u nu heeft opgeslagen eindigt op .cer en heeft als teken:

Via ons Online Supportcenter te bereiken via onze website bij de optie support, kunt u de aanvraag voor het importeren van het certificaat aanmaken en het certificaat als bijlage toevoegen. Vermeld in de aanvraag duidelijk het wachtwoord.

Het is van belang dat het certificaat wat u ons toestuurt nog actief is. Verlopen certificaten kunnen wij niet importeren en dienen eerst via HDN verlengd worden.