HDN Hypotheekofferteaanvraag versturen via Skydoo

Skydoo is een snelle, efficiënte en betrouwbare webapplicatie voor het faciliteren van hypotheekaanvragen en –acceptaties tussen intermediair en geldverstrekker. Skydoo voorziet in aanvraagtoetsing, digitale analyse en controle van alle relevante dossierstukken en informatievoorziening rondom de aanvraag, de hypotheek en de geldverstrekker.

Om een hypotheekofferte aanvraag vanuit de Figlo Advisor via Skydoo te versturen, dient u te beschikken over een HDN certificaat. Skydoo maakt namelijk ook gebruik van het HDN protocol. De afdeling Support van Figlo kan uw HDN certificaat inregelen in uw Figlo omgeving.

Daarnaast dient u te beschikken over een Skydoo-account en dient u een browsercertificaat op uw computer te installeren. Dit is een p12 bestand van uw HDN certificaat.  De afdeling Support kan op uw aanvraag een browsercertificaat naar u mailen.

In onderstaande bijlagen vindt u de instructies hoe u een Skydoo browsercertificaat kunt importeren op uw computer, zowel voor een Windows en een Apple systeem.