HDN Hypotheekofferteaanvraag versturen via Skydoo

Skydoo is een snelle, efficiënte en betrouwbare webapplicatie voor het faciliteren van hypotheekaanvragen en –acceptaties tussen intermediair en geldverstrekker. Skydoo voorziet in aanvraagtoetsing, digitale analyse en controle van alle relevante dossierstukken en informatievoorziening rondom de aanvraag, de hypotheek en de geldverstrekker

Om een hypotheekofferte aanvraag vanuit de Figlo Advisor via Skydoo te versturen, dient u te beschikken over een HDN certificaat. Skydoo maakt namelijk ook gebruik van het HDN protocol. De afdeling Support van Figlo kan uw HDN certificaat inregelen in uw Figlo omgeving.

Daarnaast dient u te beschikken over een Skydoo-account en dient u een browsercertificaat op uw computer te installeren. Hoe u aan het certificaat komt en hoe u deze kunt installeren kunt u navragen bij Skydoo www.skydoo.nl