HDN Certificaat aanvragen

LET OP!

Voor Figlo heb je het nieuwe SAAS certificaat nodig, dit is via de nieuwe app van HDN. Vraag hierom bij HDN!

Het certificaat dient via HDN te worden aangevraagd. Houd er rekening mee dat het aanvragen en inregelen van het certificaat tussen de 1 en 5 werkdagen in beslag neemt. In dit proces is HDN een partij die controles uitvoert op aangeleverde stukken.

Als u het certificaat in Figlo wilt gaan gebruiken geef dan aan ons het HDN nummer door. U krijgt dan een validatiecode die u kunt inregelen in Figlo Start.