Certificaat aanvragen

Het certificaat dient via Figlo te worden aangevraagd via een aanvraag vanuit het Online SupportCenter. Op deze manier kunt u eenvoudig de status van uw aanvraag volgen. Houd er rekening mee dat het aanvragen en inregelen van het certificaat tussen de 1 en 5 werkdagen in beslag neemt. In dit proces is HDN een partij die controles uitvoert op aangeleverde stukken. Op dit deel van het proces heeft Figlo beperkte invloed.

Indien het aanvragen van een certificaat veel haast heeft is het mogelijk om dit via HDN aan te vragen. U kunt na verkrijging van het certificaat dit exporteren (.cert bestand), dit via een aanvraag in het Online Supportcenter toesturen.