Certificaat aanvragen

Het certificaat dient via HDN te worden aangevraagd. Houd er rekening mee dat het aanvragen en inregelen van het certificaat tussen de 1 en 5 werkdagen in beslag neemt. In dit proces is HDN een partij die controles uitvoert op aangeleverde stukken. Op dit deel van het proces heeft Figlo beperkte invloed.

U kunt na verkrijging van het certificaat dit exporteren (.cert bestand), dit via een aanvraag in het Online Supportcenter toesturen.