Instellingen Mozilla Firefox i.c.m. inlogissue Moneyview

Zoek op de term: Change User Account Control Settings via de zoekfunctie in Windows

Notify me only when apps try to make changes to my computer, OK

Sluit alle Firefox schermen en heropen 1 enkel Firefox scherm.

Klik op menu-openen naar opties

En vervolgens naar Privacy:

Wijzig de selectie in de “Firefox zal:” naar “Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis” zoals hieronder weergegeven:

• Zet vervolgens het vinkje "Cookies van websites accepteren"aan
  • Zet de "Cookies van derden accepteren" op "Altijd" en bewaren totdat "ze verlopen"
  • Sluit Firefox scherm en heropen om te testen