De optie hebben om het veld "overzicht en rapport Have gegevens" onzichtbaar te maken

Oorspronkelijk van ticket #3386.

Het prominent in de HAVE aanwezig zijnde blok met o.a. de maximale hypotheekberekening levert veel vragen en verwarring op. Figlo kiest ervoor om deze op te nemen in haar programmatuur. prima, maar ik wil de keuze hebben om deze niet te laten zien. Het bedrag dat de klant ziet t.a.v. wat er maximaal geleend kan worden kan fors afwijken van de wensen en de daadwerkelijke mogelijkheden. Het levert meer vragen op dan dat het van toegevoegde waarde is. Graag verwijderen of de gebruiker de mogelijkheid bieden om dit vlak niet te laten zien. Zonde van de tijd / verwachtingen van de klant. Deze worden "verstoord".