Logo's/plaatjes koppelen aan maatschappij-keuze

Bij het invoeren van een product is het mogelijk om het logo van de betreffende financiële instelling te koppelen aan het product. Nu moet ik voor elk product het logo zoeken en koppelen.
Kunnen jullie de merklogo's default aan de maatschappijen koppelen? Als dat niet gaat, kan je dan een uploadmogelijkheid maken bij de maatschappij waar ik het logo kan uploaden voor default gebruik wanneer ik die maatschappij selecteer?