Functioneler cijferoverzicht

Beste heer, mevrouw,

Wij hebben voorheen gewerkt met Afinpro en hebben nu een paar keer gewerkt met Figlo.

Bij Afinpro hoefde we  maar op uitkomsten te klikken om een cijferoverzicht inkomen en vernmogen te krijgen. Je kon dan in Afinpro bij "uitkomsten" ook doorklikken op een getal en de getallen achter het getal te zien Voorts vonden wij dit overzicht veel duidelijker, voornamelijk bij sparen en ontsparen. Kan dit niet ook in Figlo opgenomen worden? Je kreeg dan bijvoorbeeld ook als het gewenste inkomen niet haalbaar was met de huidige middelen een melding. En je zag dan in de kolom Netto best. inkomen heel snel wanneer het gewenst inkomen niet meer haalbaar was en wat er nog wel haalbaar was.