een aantal suggesties voor Figlo

1. in de pensioenregeling kan de "jaarlijkse eigen bijdrage" worden ingevudl.  De omschrijving echter in de bugdetopstelling bij uitgaven is dan Pensioen uitkering .  Dat is dus totaal niet logisch. Graag dit veranderen in "eigen bijdrage pensioenregeling"

2. in de kaart "inkomstenbelasting" staat het belastbaar loon.  Hier wordt het saldo van het bruto loon minus eigen bijdrage pensioenregeling weergegeven. Duidelijker is om het bruto loon en eigen bijdrage apart te vermelden zoals voorheen ook in Afincenter.

3. als men  in de have fase een budgetopstelling van één bepaald jaar wil printen staat er niet het  jaartal op waar deze betrekking op  heeft.  Alleen als men "meerderer jaren" aanklikt komt er een jaartal boven te staan.

4. verder zijn de prints van een budgetopstelling bijzonder slecht wat denk ik komt door het gebruikte lettertype in filglo.  Bijgevoegd bestand is rechtstreeks vanuit Figlo in een PDF bestand "geprint"

Succes.

groeten

Leon Claassen