Logo van divisies tonen in de kluis bij gebruik van een gebruikersaccount

Er komen steeds meer adviseurs die hun diensten aanbieden bij werkgevers en die graag het logo van de werkgevers willen laten zien in "mijnkluis" als de werknemer met zijn gebruikersaccount inlogt. Er kan in de manager wel op divisieniveau een logo worden ingeregeld maar dit komt nergens terug.

Op dit moment wordt het opgelost door gebruik te maken van een suborganisatie maar dit betekent wel dat er onder de suborganisatie een adviseursaccount moet worden aangemaakt, welke meetelt voor het totale aantal inlogs en waarbij dus licentie uitbreiding noodzakelijk kan zijn. Bovendien is het delen van dossiers niet mogelijk.