Bij toepassen filter op voorwaarden...

een printmogelijkheid hebben t.b.v. dossier / onderbouwing van keuze voor aanbieder / filter.

graag na maken selectie een .pdf kunnen maken van de selectie en deze als .pdf in dossier terug kunnen vinden.

Tevens graag koppeling tussen voorwaardenfilter en aanbod in rentelijst.

Het is logisch om eerst te kijken welke aanbieders mogelijk zijn en van daaruit de beste aanbieder te zoeken van de bewuste selectie.