Openingsscherm zonder vermelding (overige) klantgegevens

Oorspronkelijk van ticket #684.

Wanneer je een nieuw dossier wil aanmaken van een klant, kom je eerst bij het openingsscherm bij de main view. Hier staan ook gegevens van de meest recent bezochte klanten en daarna op alfabet geselecteerd. Ik vind het niet netjes dat wanneer je in gesprek bent met een klant dat deze nieuwe klant - als deze kan meekijken op je scherm - ook de namen van andere klanten kan zien. D.w.z. dat ik graag zie dat er bij het loginscherm deze klanten in een ander tabje komen te staan. Bij het inloggen moet je uitkomen bij een stap dat je een nieuwe klant kan aanmaken zonder andere klantgegevens te kunnen zien.