Extra knop Analyse-modus voor uitrekenen contante waarde tekort

Ik zou graag een extra knop zien in de analyse-modus namelijk een soort van tekort calculator zoals ook in de NEED een tekort wordt uitgerekend.

Indien een tekort moet worden berekend  in de analyse-modus dan moet je eerst naar de WANT voor een WANT-kaartje en vervolgens naar de NEED om eerst een product uit te kiezen voordat het tekort wordt berekend.

Het lijkt mij dat je met de klant eerst praat over een mogelijk tekorten (ANALYSE) en pas daarna praat over een mogelijke product-oplossing (WANT-NEED).