Werkt Figlo Advisor met Windows 10/ Edge?

De Internetbrowser Edge ondersteund geen Microsoft Silverlight. We adviseren u om gebruik te maken van de Internetbrowsers Internet Explorer of Mozilla Firefox (laatste versies) of u kunt gebruik maken van Chrome indien er een Silverlight Plugin app is geïnstalleerd op uw systeem.

Edge/ Internet Explorer:

U kunt via Edge door naar Internet Explorer. Als u zich in de Internetbrowser Edge bevindt, klik op de puntjes rechtsboven in uw scherm. Er klapt een pull down menu open, klik op “Met Internet Explorer openen”, zie ook onderstaande printscreen:

U wordt doorgeleid naar de Internetbrowser " Internet Explorer" .

Voeg een extra tabblad in de IE browser toe en ga naar de website: https://europe.figlo.com/advisor

U krijgt nu de mogelijkheid te zien om in te kunnen loggen in de Figlo Advisor.

Mozilla Firefox:

Indien u gebruik maakt van Mozilla Firefox en u krijgt een grijs scherm te zien kunt u onderstaande handeling uitvoeren, zie ook onderstaand printscreens:

• Open Mozilla Firefox op uw PC
  • Klik op de Menu Button (rechts boven in uw scherm)
  • Klik op de Help button
  • Klik op Probleemoplossingsinformatie
  • Klik op Firefox vernieuwen/ herinitialisere
  • U kunt opnieuw uw internetbrowser Mozilla Firefox opstarten
  • Ga naar de website: https://europe.figlo.com/advisor

De melding zou nu verholpen moeten zijn. Indien u nog steeds geen inlogmogelijkheid heeft op de Figlo Advisor omgeving, kunt u contact opnemen met Figlo Support. Echter is het zo dat Firefox sinds versie 5.2, gelanceerd sinds 8 maart 2017, geen ondersteuning meer biedt op het gebied van Silverlight. Wilt u hier meer informatie over en wilt u zien hoe u alsnog gebruik zou kunnen maken van Firefox, klik dan hier.