Kan ik een andere adviseur inzage geven in mijn dossier?

Vraag: Kan ik een adviseur met een login (maar wel van dezelfde organisatie) ook inzage verlenen in dossier van een cliënt van een andere adviseur van deze organisatie?

Antwoord: Dat kan mogelijk gemaakt worden door de beheerder van uw adviesorganisatie, in de Figlo Manager omgeving. Onder uw organisatie maakt u in de Manager divisies aan. U kunt met deze structuur ervoor zorgen dat uw adviseurs ook de dossiers van andere adviseurs kunnen zien.

Voor het inregelen van divisies is een beschrijving beschikbaar, te vinden in de categorie handleidingen.