Ik wil een MoneyView product doorrekenen, maar de koppeling start niet op?

Vraag: Ik wil een verzekeringspremie vergelijk maken met behulp van MoneyView AequoteOnline, maar het startscherm verschijnt niet. Is hier een verklaring voor?

Antwoord: Zoals is gebleken bij andere gebruikers, kan dit te maken hebben met uw pop-up instelllingen voor Internet Explorer. De pop-up blocker functie staat in dat geval aan.

Het probleem voor u doet zich voor bij de koppeling met MoneyView, maar geldt ook voor andere koppelingen die u start vanuit de Advisor.

Om naar de pop-up blocker functie te gaan klikt u eerst op het wieltje en selecteert u de internet options.

U gaat nu naar de tab privacy en zet de vink bij Turn-on pop-up blocker uit.