Hoe komt betaalde alimentatie terug in Figlo Advisor?

In Figlo Advisor kunt u betaalde alimentatie voor de ex-partner en betaalde kinderalimentatie opvoeren.

U klikt in de Have op uitgaven en selecteert de betaalde alimentatie kaart of de betaalde kinderalimentatiekaart.

De betaalde alimentatie aan de ex-partner komt als uitgave en als aftrekpost bij de persoongebonden aftrek naar voren. Kinderalimentatie is op zichzelf niet aftrekbaar en wordt alleen als uitgave verantwoord.

In Figlo Start: