Kan ik mijn klant toegang geven tot zijn eigen dossier?

Vraag: Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn klant toegang krijgt tot zijn eigen dossier?

Antwoord: Door een klant aan te maken in het Figlo Platform en direct een gebruikersaccount te geven, kan uw klant zijn gegevens invullen voorafgaand aan uw adviesgesprek. Het is ook mogelijk om de WANT, NEED en de DO voor een klant uit te zetten. U kunt een gebruikersaccount ook de status alleen lezen geven, zodat uw klant zelf de gegevens niet kan aanpassen Een gebruikersaccount kunt u aanmaken door vanuit cliëntbeheer rechts van de klant te klikken op ‘Gebruikersaccount Overzicht’.

Vervolgens klikt u op de knop ‘voeg gebruikersaccount toe’, hier vult u de gewenste gebruikersnaam van uw klant in. Het Figlo Platform stuurt daarna automatisch de inlog gegevens aan uw klant.