Gebruikersaccount aanmaken/wijzigen in Figlo Start

Wanneer u inlogt in Figlo Start kunt u een nieuwe cliënt toevoegen of een bestaande cliënt openen.

Vervolgens klikt u aan de rechterkant op gebruikersaccount.  Wanneer er al een gebruikersaccount is aangemaakt kunt u deze hier aanpassen. Is er nog geen gebruikersaccount aangemaakt dan kunt u deze hier aanmaken.

Voor het aanmaken van een gebruikersaccount klikt u op de button 'voeg gebruikersaccount toe'.

U vult vervolgens de gebruikersnaam voor uw cliënt invullen en het emailadres van uw cliënt. Ook kiest u welke toegang u uw cliënt wilt geven. Wanneer er een kruisje staat bij alleen lezen geeft u uw cliënt de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen in de uitgaven en documenten te uploaden. Wijzigt u dit in een vinkje dan kan uw cliënt het dossier alleen inzien.

Bij een bestaand gebruikersaccount kunt u de toegang hier aanpassen van alleen lezen naar de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen.

Wanneer u klikt op opslaan worden bij een nieuw gebruikersaccount automatisch 2 emails verzonden aan uw cliënt;

- een email met de gebruikersnaam

- een email met het wachtwoord

Deze emails zijn standaard emails. U kunt deze, wanneer u dit wenst, aanpassen met uw eigen tekst en bedrijfsgegevens.

Meer informatie over het aanpassen van de tekst in de emails kunt u vinden in het volgende artikel: https://figlo.zendesk.com/hc/nl/articles/210522783-Mailtemplates-aanpassen.