Kan er een overzicht gemaakt worden van alle maatschappijen, max te lenen voor 10 jaar vast?

Vraag: Ik heb een cliënt die zich oriënteert op zijn hypotheekmogelijkheden. Kan ik snel een overzicht krijgen van de maximaal toegestane hypotheekbedragen voor alle aanbieders, op basis van 10 jaar rentevast?

Antwoord: Door te klikken op de button Hypotheektools, te vinden in de grijze balk onderaan het scherm (aangeduid met huis symbool), en te kiezen voor Hypotheekacceptatie Toets in het submenu, start u deze MaxHyp berekening. Wanneer u voor het gegeven Aanbieder de waarde 'Alle maatschappijen' selecteert rekent het Figlo Platform in één keer alles door. Als uitgangspunt kiest u het tariefsoort, bijvoorbeeld 10 jaar rentevast voor 105% marktwaarde.