Ik wil graag meekijken met mijn klant in zijn MijnKluis omgeving. Hoe doe ik dat?

Vraag: Ik heb mijn klant toegang gegeven tot de MijnKluis omgeving. Hij belt me zojuist op met een vraag over een grafiek in MijnKluis. Hoe kan ik toegang krijgen tot MijnKluis, zodat ik over zijn schouder kan meekijken?

Antwoord: MijnKluis is een omgeving speciaal voor de klant. Om over de schouder van uw klant mee te kijken is het raadzaam om toestemming te vragen aan de klant. Overigens komen de getoonde resultaten in MijnKluis komen overeen met de resultaten in de Advisor. Met als enig verschil het uploaden van persoonlijke afbeeldingen. De geuploade afbeeldingen op de huishouden pagina in MijnKluis komen niet terug in de Advisor applicatie. Voor geuploade bestanden op de documenten pagina geldt wel dat deze terugkomen in de Advisor.

Wat u kunt doen om mee te kijken is inloggen op https://studio.figlo.com/mijnkluis met uw eigen adviseur inlog en dan de gewenste klant selecteren.