Waarom kan een consument wel documenten toevoegen maar niet zelf verwijderen, in de MijnKluis omgeving?

Vraag: Ik heb een klant toegang gegeven tot MijnKluis. De klant heeft een document, haar loonstrook, toegevoegd aan haar Mijn Kluis dossier. Nu wil ze deze vervangen. Maar ze kan het huidige document niet verwijderen. Hoe werkt dat?

Antwoord: Om het dossier van de adviseur te beschermen, kan de consument wel documenten toevoegen maar niet verwijderen. Het verwijderen van documenten is wel mogelijk vanuit de Advisor applicatie. U kunt het document in de Advisor terugvinden onder de button Bijlages (paperclip icoon), onderin de menubalk (ook wel genaamd traybar).