Werkt Figlo Advisor op een Apple computer?

Ook met een Apple computer kunt u Figlo Advisor gebruiken. Figlo Advisor wordt ondersteund in de Safari- browser van uw Apple hardware. Mocht u problemen ervaren zou u nog kunnen overwegen om een andere browser te gebruiken zoals Mozilla Firefox.

Figlo Advisor werkt op een Apple computer, mits u voldoet aan de onderstaande technische specificaties:

Benodigde software & besturingssystemen:

• Silverlight versie 5 of hoger (Silverlight for Mac)
  • Mac OS 10.9 of hoger
  • Minimaal I-5, bij voorkeur I-7, quad core processor
  • Minimale verbinding van 20mb

Internetbrowsers voor Mac:

Mozilla Firefox 42.0
       Safari 8.0

Mozilla Firefox:

Sinds versie 5.2 van Mozilla Firefox ondersteunt Firefox geen Silverlight meer. Ik wil u graag verwijzen naar het complete artikel en eventuele installatie instructie.