Ik krijg een Silverlight melding op mijn Apple computer icm Internetbrowser Safari

Installeer de Microsoft Silverlight applicatie voor Mac

Klik op onderstaande link om Silverlight te downloaden:

http://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx

• Er zal een bestand gedownload worden, klik op het downloadbestand en voer de gevraagde instructies uit
  • Silverlight zal op uw computer geïnstalleerd worden. Dit kan een paar minuten duren
  • Start uw internetbrowser opnieuw op

Issue Silverlight melding nog steeds niet verholpen?

• Activeer de Safari taakbalk bovenin uw scherm
  • Klik op Safari

• Klik op Voorkeuren/ Preferences
  • Klik op de Beveiliging/ Security

• Zoek de Internet Plug- ins op en klik op de button Beheer website instellingen/ Manage website Settings
  • Klik op de Silverlight Plug-in
  • Controleer of de Figlo Advisor url op de lijst van de websites staat
  • Voeg Altijd toestaan/ Allow Settings toe aan de website