Hoe kan ik een bestaande Analyse 1 op 1 kopiëren in mijn klantdossier?

Analyse kopiëren

Als u al een Analyse in uw planning heeft aangemaakt, is er een mogelijkheid om deze te kopiëren en de bestaande Analyse te gebruiken om bijvoorbeeld een andere rentevast periode of  geldverstrekker in te voeren. Zo heeft u verschillende Analyses met elk verschillende uitgangspunten. Voordeel is dat u niet de volledige structuur van de planning opnieuw hoeft in te voeren, enkel alleen de gewijzigde uitgangspunten. De andere Analyses blijven intact zoals ze waren.

Zie onderstaande instructie:

• In de Want of Need kunt u klikken op het pulldown menu in de Analyse button, klik op Analyse Overzicht

• Klik op de button Kopieer analyse als u een 1 op 1 kopie wilt maken van een bestaande Analyse

• Klik het pulldown menu open in “Bron Analyse” en klik op de gewenste Analyse die u wilt kopiëren

• Geef de Analyse een herkenbare omschrijving en klik op Opslaan

• Klik op de button Levenslijn om weer terug te gaan naar de laatst aangemaakte Analyse, pas uw planning aan zonder dat het invloed heeft op de “originele” Analyse