Waarom wordt er geen woonlasten, belastingen of sociale verzekeringen getoond in de Figlo Advisor?

Indien er geen woonlasten, belastingen of sociale verzekeringen getoond wordt in de Figlo Advisor (o.a. Resterend Budget) is zeer waarschijnlijk de berekening voor " Woonlasten berekening aanzetten" en "Inclusief belastingen en sociale verzekeringen" uitgevinkt.

Deze functionaliteit vindt u op 2 plaatsen terug:

• Optie 1: Klik op de advies instellingen button in de Figlo Advisor, deze vindt u terug onderin de traybar, radar icoon, zie onderstaande:

• Optie 2: Bij het aanmaken van een nieuw klantdossier krijgt u de optie te zien om deze berekeningen uit te vinken. Deze berekeningen staan standaard aan.