Is er ook een fiscaal overzicht beschikbaar?

Vraag: Is er net als in AfinPro ook een fiscaal overzicht beschikbaar in het Figlo Platform?

Antwoord: Wanneer u op een grafiek klikt komt het jaaroverzicht beschikbaar. Hier heeft u de mogelijkheid om op de tab Inkomstenbelasting te klikken. Op de tab Inkomstenbelasting verschijnt een specificatie van de te betalen inkomstenbelasting voor zowel de cliënt als de partner. Onderin het scherm is een slider beschikbaar waarmee u de mate van detaillering kunt bepalen. Met de pijltjes boven in het scherm, op de gele tijdsbalk, kunt u een naar een ander jaar navigeren. Door te klikken op een jaar gaat u direct naar het betreffende jaar.

Hieronder een schermvoorbeeld uit de Figlo Advisor.