Kan ik een spaarrekening met een tijdelijke duur ingeven?

Vraag: Kan een spaarrekening tijdelijk worden ingegeven? Wanneer je bv. een spaarrekening als studiedoel wilt gebruiken dan komt er een tijdstip dat deze wordt opgenomen.

Antwoord: Het is mogelijk om op en spaarrekening een einddatum in te voeren, zie de scherm afbeelding hieronder. Op de einddatum wordt het product opgeheven en het spaarsaldo in zijn geheel opgenomen, en komt ze in het budget van het betreffende jaar terecht.