Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam/ wachtwoord ben vergeten?

Vraag: Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam/wachtwoord ben vergeten

Antwoord:

• Als u uw wachtwoord vergeten bent kunt u bij het inloggen klikken op “wachtwoord vergeten”. Als u dan uw gebruikersnaam invult wordt er automatisch een nieuw wachtwoord verstuurd.
  • Als u uw gebruikersnaam bent vergeten kunt u contact opnemen met de degene die in uw bedrijf toegang heeft tot de Figlo Manager of u kunt contact opnemen met de afdeling Figlo Support op 010-264 66 66 of per e-mail support@figlo.com.