Hoe voer ik een bestaande ANW uitkering in?

Voor de gevallen waarin er recht op is wordt dit in Figlo Advisor berekend.

• U dient dan op de persoonskaart aan te geven dat de client Weduwe/Weduwnaar is per een bepaalde datum.
  • Het systeem kijkt n.a.v. de invoer of er recht is op ANW uitkering. Het dossier moet wel aan de voorwaarden voldoen en dan wordt het automatisch berekend. bijvoorbeeld: geboren na 1950 bent of geen kinderen onder de 18.
  • Figlo zal geen rekening houden met de ANW als de client meer dan 45% arbeidsongeschikt is