Ik kan niet inloggen omdat mijn account op inactief staat. Hoe los ik dat op?

Vraag: Mijn account is gedeactiveerd waardoor ik niet meer kan inloggen. Hoe los ik dat op, zodat ik weer kan inloggen.

Antwoord: Uw account is tijdelijk gedeactiveerd omdat er aan aantal keer geprobeerd is om in te loggen.  Uw account is dan standaard 15 minuten afgesloten. Beveiligingsinstellingen wijzigen kan via uw beheerder, met behulp van de Figlo Manager applicatie. U dubbelklikt op de bedrijfsnaam. Onder het tabblad password security kunt u een aantal instellingen wijzigen. Onder meer het aantal minuten gedurende de periode dat een account tijdelijk gesloten is (gedeactiveerd), maar ook het aantal verkeerde pogingen etcetera.