Waar kan ik de Nibud standaard uitgaven vinden?

Vraag: Ik wil voor mijn klant een berekening van zijn kosten van levensonderhoud. Hiervoor wil ik de Nibud module gebruiken. Waar kan ik die vinden?

Antwoord: Wanneer u de Nibud module wilt gebruiken dient u onder uitgaven te kiezen voor levensonderhoud. Vervolgens kiest u voor Nibud. De kosten worden nu berekend. Met de knop achter het veld Nibud standaard kosten berekening krijgt u een specificatie van de gemaakte kosten. In het budget wordt uitgegaan van de voorbeeld bedragen. U kunt ook zelf kostenposten specificeren. Die kosten worden dan gebruikt in de berekening.

Hieronder twee schermvoorbeelden in de Figlo Advisor in het kader van de Nibud module.