Wat houdt afronden advies in?

Afronden advies heeft consequenties voor het gehele klantdossier.
Welke keuze u ook maakt in de Afronden Advies, het gehele klantdossier zal aangepast worden, maar er wordt altijd een "alleen lezen" klantdossier in het Adviesmanagement toegevoegd (client beheerscherm).

Let op! Adviesmanagement en dit klant scherm is alleen te benaderen als u inlogt op Figlo Advisor rechtstreeks via onderstaande link:

https://europe.figlo.com/advisor/default.aspx

Hier kunt u het klantdossier te allen tijde inzien zoals het was -voor de optie "afronden advies". Dus ook alle Analyses die u in dit dossier had aangemaakt. Als u op het vergrootglas button klikt, kunt u het klantdossier inzien, incl alle bijbehorende Analyses. Er is niks verloren, echter is het een "alleen lezen" klantdossier. U kunt het niet muteren of het advies terug zetten/ kopieren.

Echter zal de " alleen lezen"  planning wel in het huidige jaar meegaan. U kunt -zoals in uw huidige Figlo planning- niet terug kijken in het verleden. Het huidige jaar waar we ons nu in bevinden, zal ook in de "alleen lezen" dossier te zien zijn.

Afronden advies:
-Het afronden van het advies heeft de volgende consequenties voor uw Need producten:
-De aanpassingen in Afronden Advies worden uitgevoerd op de Analyse waar u zich in bevindt, echter heeft het consequenties voor het gehele dossier. Overige Analyses komen te vervallen.
-Geef een adviesnaam op om het advies te kunnen herkennen
-Bestaande producten in de HAVE worden niet afgerond, behalve als er gekozen is in de Want/ Need dat dit product gestopt gaat worden. In de Have krijgt dit product een einddatum.

-Doen: Nieuwe producten in de WANT/NEED worden producten in de HAVE wanneer de optie "Doen" is gekozen.  Let op, dit geldt voor de Analyse waar u zich in bevindt. Overige Analyses komen te vervallen.
-Bewaren: Nieuwe producten in de WANT/NEED blijven producten in de WANT/NEED producten bij de optie "Bewaren". Let op, dit geldt voor de Analyse waar u zich in bevindt. Overige Analyses komen te vervallen.
-Vervallen: De nieuwe producten in de WANT/NEED worden verwijderd bij de optie "Vervallen". Let op, dit geldt voor alle Analyses die u in dit dossier heeft ingevoerd. Alle Analyses zijn verdwenen, zo ook alle producten. Deze Analyses zijn wel in een alleen lezen functie te benaderen, zie bovenstaande instructie hoe u deze kunt opvragen.

Voorbeeld: U heeft een dossier. U heeft 3 maatregelen in het overlijdensscenario. U rondt af en besluit:

1 maatregel te "DOEN" en 2 maatregelen te "BEWAREN".

Nadat u e.e.a. heeft bevestigd opent u de nieuwe situatie en u treft aan:

Nieuwe HAVE met 1 gewijzigde kaart (DOEN) in het overlijdensscenario en 2 maatregelen (BEWAREN)

Kortom, u kunt zelfs tot op maatregelniveau aangeven of iets al dan niet moet worden doorgevoerd in de nieuwe HAVE.