Opslaan dossiers cijferupdate begin januari 2018

Begin januari komen we met een release van het Figlo Platform voor de cijferupdate en wet- en regelgeving 2018. Elk actieve dossier zal vanaf dat moment worden doorgerekend met deze nieuwe cijfers.

Wilt u dossiers bewaren met de cijfers van 2017 dan kunt u dit alleen doen door hiervan een rapport op te slaan. In de Advisor is het na de cijferupdate niet meer mogelijk om dossiers te openen en te berekenen volgens de cijfers, wet- en regelgeving 2017.

Mocht u vragen hebben over bovenstaande dan kunt u altijd contact opnemen met de afdeling support.