Opslaan dossiers wetgeving update begin januari 2019

Begin januari komen we met een release van het Figlo Platform voor de cijferupdate en wet- en regelgeving 2019. Elk actieve dossier zal vanaf dat moment worden doorgerekend met deze nieuwe cijfers.

Wilt u dossiers bewaren met de cijfers van 2018 dan kunt u dit alleen doen door hiervan een rapport op te slaan. In de applicaties van Figlo is het na de cijferupdate niet meer mogelijk om dossiers te openen en te berekenen volgens de cijfers, wet- en regelgeving 2018.

Dus wilt u de cijfers van 2018 (budget, IB, regelgeving e.d.) kunnen blijven zien dan kunt u dit alleen door een rapport (document) op te slaan van dit dossier.

In de applicatie zelf wordt vanaf 1 januari het budget, de IB en de regelgeving van 2019 getoond.

Mocht u vragen hebben over bovenstaande dan kunt u altijd contact opnemen met de afdeling support.