Resultaten - Budget - inleiding

Bekijk het budget en de vermogensbalans van uw cliënt!

Het budgetoverzicht toont achtereenvolgens de specificatie en/of totalen voor: inkomsten, uitgaven, resterend budget, bezittingen, schulden en persoonlijk vermogen. Het budgetoverzicht is standaard gebaseerd op het actieve plan, het langleven scenario en het huidig jaar. Van het overzicht kan met behulp van de button PDF direct een schermprint worden gemaakt. De uitgangspunten zijn te wijzigen door te klikken op de button met het wieltjes icoon. Die button is zichtbaar rechtsboven in het allereerste kader. Voor het budgetoverzicht gelden drie uitgangspunten: het plan (inclusief de huidige situatie), het scenario en het jaartal. De tabel wordt ververst met behulp van de button Toepassen. De selectievelden verbergen kan door nogmaals op de button met het wieltjes icoon te klikken. Slotopmerking. Voor de huidige situatie zijn de hypotheekkosten alleen zichtbaar in het budget wanneer er is gekozen voor de invoermethode ‘hypotheekdelen’.