De berichtenmanager laadt niet

Als de berichtenmanager niet doorlaat en er linksboven in de hoek Loading... blijft staan, kunt u besluiten de cookies en de tijdelijke bestanden te verwijderen en de pop-up blokkering uit te schakelen.

Dit kunt u doen door rechtsboven in op tandwiel te klikken;

Wellicht dat onderstaande URL's niet toegevoegd zijn aan uw vertrouwde sites.

U kunt deze via onderstaande stappen toevoegen

U gaat naar tabblad security en klikt op het groene vinkje. Vervolgens klikt u op Sites.

Wanneer onderstaande URL's niet toegevoegd zijn aan de vertrouwde sites, dient u ze hier in te voeren.

https://europe.figlo.com
https://hdn.figlo.com
https://figlo-flex.figlo.com
https://moneyview.figlo.com
https://figlo.zendesk.com

Hierna dient u de browser af te sluiten en opnieuw op te starten en opnieuw te berichten manager te openen.

Hierna zult u merken dat de berichtenmanager gewoon op start.